Regler 2019-2020

Deltagere i Restaurantdysten 2019-2020:

HVEM KAN DELTAGE: TILMELDING
Alle optagne restauranter i Den danske Spiseguide kan tilmelde sig. Der stilles derudover 2 wild cards til rådighed for ikke optagne.
DELTAGERE skal have postnr adresser i Sydjylland.

LODTRÆKNING afgør hvem der møder hvem.
1) den først udtrukne vælger hjemme eller ude bane til den fælles performance.
2) De dystende restauranter aftaler indbyrdes samme set up for dysten i antal råvare økonomi /antal vine/økonomi).

Der konkurreres i følgende kategorier:
Snacks/appetizers, brød og smør
Sø, hav og grønt (alternativt FORRET)
Mark, have, skov, luften (alternativt HOVEDRET)
Ost /dessert

Dommerne kan give op til 5 points hver indenfor: Visualitet, Smag, Kreativitet, Betjening/service & Vin/Mad match.
Vinder går videre til næste runde.
Vindere af indledende runder, der afholdes i perioden januar-februar 2020 mødes i 4 kvartfinaler (februar/marts 2020).
Semifinaler afholdes over 2 arrangementer marts/april 2020.
FINALEN AFHOLDES PÅ NEUTRAL RESTAURANT I april/maj 2020, daton aftales senere.

Praktik omkring økonomi:
Tilmelding ledsages af indbetaling af kr 500,00 ex moms til Nordea regn r 2750 konto 0342 211 631 for administrators produktion af indledende materialer, logo, Website etc.

Hver restaurant stiller 3 gæstepladser/alt værdien pr event til fri disposition for Booksforcooks.dk for administration o a omk, til dommeromk, rejse/logi, hædersdiplomer og præmieandel.

Da ingen indledningsvis kender kommende eventpriser for de enkelte dyster, er ordlyden alternativ i stedet for kronebeløb: Værdi svarende til 3 gæstepladser pr deltagende restaurant i hele forløbet.
Dommerbordets deltagere er u.b. Det drejer sig om max 3 dommere pr dyst.

Præmier:Vinderen får kr 25.000 og den anden finalist kr 15.000,00. Tilstræbes dækket af sponsoraftaler, gerne lokale.

Der udstedes diplomer og diplom også til hele konkurrenceforløbets bedste snacks/appetizers, forret, hovedret, ost/sødt og Bedst Vin/Mad match.

Administrator vil aktivt søge at indgå sponsoraftaler.

Gæstepris for indledende matcher samt semifinaler fastsættes alene af de medvirkende restauranter, indtægt deles 50/50 mellem dem, råvarer er den enkelte restaurants omkostning.

Finalearrangementerne samme formel dog stilles her 2 x 4 pladser til fri rådighed for administrator incl. presseinvitationer

BOOKSFORCOOKS/BENT C FORLAG ApS BENT CHRISTENSEN