Menuer d. 28.02.20

Aarøsund Badehotel – 28. februar 2020 – Bedst i syd

Herregårdskælderens menu

Brød og smør 

Brød:  surdejsbrød
smør: Jernved smør

Tre appetizers fra Vadehavet

Champagne Grains de Celles, Pierre Gerbais

Forret

Gamst sandart, jordskokker og havens spæde skud

2017 Frühtau Monzinger, Riesling Trocken, Emrich Schönleber

Hovedret 

Kongeåkylling, persille og salat

2015 Marsannay Rouge, Ch. de Marsannay

Dessert

Genforeningsdessert

Brødtorte fortolket 2020

Pineau des Charentes, 10 års Ruby Vieille Reserve, Ch. De Beaulon

Aarøsundbadehotel menu

 Brød og smør

                  Surdejsbrød med ølandsmel fra Gram slot

                 Hjemmekværnet smør, ramsløg olie apart

                       Tapanade: Friskost creme rørt med løvstikke

Appetizer 

     Friteret nakkefilet, tomat mayo

                                           Tærte skaller, lakse mouse, Ørredrogn

                                       Syltet rødbederuller, Fanø skinke, citron mayo

Champagne:

Nicolas Feuillatte, Sélection Demi-Sec, Champagne, Chouilly

Forret

Kammusling, Gulerods bisque, syltet tapioka perler, friteret boghvedekerner

Hvid vin:

Marziano Abbona, Langhe Bianco – Viognier/Cinerino, Piemonte 2018

Hovedret

Teres major, farseret morkler, fermenteret hvidløg, sprød jordskok, kraftig sauce fyldt med æble, løg og morkler, syltet perleløg, vilde urter

Rød vin:

Aarø Vingaard, Rondo-Leon Millet Regent,Danmark.

Dessert

Chokolade bar: Passionsfrugt, saltet hasselnødder, mælke chokolade

Dessert vin:

Henri Giraud, Ratafia Solera 1990-2013,Champagne, Aÿ MV